Pebernødder

Ingredienser:

  • 250 g smør
  • 250 g sukker
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. hvid peber
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1 dl piskefløde
  • 500 g mel

Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker til det er luftigt, og tilsæt fløden. Sigt mel og krydderier i og rør til en fast dej. Ælt dejen færdig med hænderne. Rul derefter dejen ud i lange pølser på tykkelse med en finger. Skær pølserne op i små stykker og sæt dem på bageplader. Tryk dem let med en finger. Bag pebernødderne ved 200 grader i 8-10 minutter til de er let gyldne. Lad dem køle af og inden du putter dem kagedåsen.

Nu har du pebernødder til hele December 🙂