Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
JuleNettet.dk er en del af KoBu Solutions I/S. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra JuleNettet.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og JuleNettet.dk.

Dokumentation og vejledning
Findes der produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra JuleNettet.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra JuleNettet.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og JuleNettet.dk. Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Det oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt på www.JuleNettet.dk overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme den medsendte faktura, da fremvisning af denne er påkrævet ved returnering eller eventuelle reklamationer.

Reklamation
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til JuleNettet.dk. Varen vil som udgangspunkt blive reparereret. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for JuleNettet.dk. I så fald forholder JuleNettet.dk sig retten til at ombytte eller kreditere varen.

Fortrydelsesret
JuleNettet.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal JuleNettet.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på nedenstående adresse:

KoBu Solutions I/S
Tagensvej 116, 325
2200 København N
Danmark

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: kontakt@julenettet.dk.

Pris og betaling
På JuleNettet.dk har du mulighed for at betale via PayPal. Det er nemt at oprette en konto – dette gøres på www.paypal.dk. Du kan også betale via direkte bankoverførsel. Det fulde beløb skal da overføres til vores konto i Arbejdernes Landsbank. Se kontonummer når du tjekker ud ved kassen.

Benyt venligst dit ordre-ID som betalingsreference. Ordren sendes når beløbet er godkendt på vores konto.

Alle priser på www.JuleNettet.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Vi tilbyder gratis fragt på ordrer over en værdi på DKK 250,-. Ordrer under DKK 250,- tillægges et fast fragtgebyr på DKK 45,-

Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark “Carry On”(Fly) gældende rater.